A Concordia bemutatása

30 év a szakmában: tapasztalat és hitelesség

A Concordia 20 fős magyar magáncég, 1984 óta dolgozunk együtt a legnagyobb magyar és nemzetközi vállalatokkal. Szervezet- és Vezetésfejlesztésben, Változásmenedzsmentben, Kultúraváltásban egyike vagyunk a piacvezető szolgáltatóknak.

Küldetésünk:

Megbízásaink során célunk, hogy partnereink hatékonyabbá, gazdaságilag sikeresebbé és emellett emberibbé tegyék az életük és munkájuk színteréül szolgáló szervezeteket. Mindezt az érintett személyek, csoportok fejlesztésével és aktív közreműködésével kívánjuk elérni.

Hiszünk a hosszú távú egyensúly szükségességében a szervezetek, munkatársaik és ügyfeleik érdekei között. Azt kívánjuk elősegíteni, hogy az egyének, a csoportok és a szervezet harmóniában, együtt fejlődjenek, közös értékrend mentén.

Az értékteremtésre fókuszálunk, s ezért hangsúlyt fektetünk programjaink hatásának mérhetőségére.

Munkatársaink összegzett tapasztalata, mely együttesen több száz évet is meghalad, képezi azt a tudásbázist, mely szolgáltatásaink magas színvonalát és a tartós, sikeres szervezeti változásokat garantálja.

Munkánkról részletesen

Mit nyújtunk partnereinknek?

Klienseink meggyőződhettek arról, hogy:

 • Eredményesen támogatjuk szervezetek kultúraváltását monopolhelyzetből a versenypiaci helyzetbe, illetve nagyságrendi teljesítményváltozások szükségességénél is. Vezetésfejlesztési, szociális készség és attitűdfejlesztési programjaink, valamint a személyes és csoportos tanácsadás (egyéni és team-coaching) sikeresen, meggyőzően járulnak hozzá ezekhez a folyamatokhoz, mind az egyén, mind a szervezet érdekeit szolgálva.
 • Készségfejlesztési programjaink maradandó élményt jelentenek a résztvevőknek.
 • A szervezetfejlesztés mellett, illetve azzal karöltve foglalkozunk kezdetben elképzelhetetlenül nagy megtakarításokat és termelékenységfejlesztést eredményező működési hatékonyságfejlesztéssel és folyamatfejlesztéssel. (Lean management és OD szerves ötvözése.)
 • Regionális munkáink sikereivel bebizonyítottuk, hogy határon átnyúlóan is képesek vagyunk klienseink nemzetközi projektjeinél, akvizícióinál a szervezetfejlesztés módszereivel hatékonyan közreműködni.

Összességében a tervezhető fejlődés lehetőségét és változások kezelésében a biztonságot nyújtjuk partnereinknek.

Amire büszkék vagyunk

 • A szervezetfejlesztési tanácsadók nagy része a mi műhelyünkben készült föl a szakmára. Szakemberek generációit képeztük ki, és képezzük ma is.
 • Iránymutatóan veszünk részt mind a hazai, mind a nemzetközi szakmai élet fejlesztésében, (pl. könyvek hazai kiadása, előadások nemzetközi konferenciákon, ODWS világtalálkozó megszervezése).
 • A HVG-vel közös szponzorációban kiadott könyvek, melyekre programokat is építettünk:

Lövey Imre – Manohar S. Nadkarni: Az örömteli szervezet (HVG, 2003)
Jeffrey K. Liker: A Toyota-módszer  – 14 vállalatirányítási alapelv (HVG, 2008)
Patrick Lencioni: Kell egy csapat: A sikeres együttműködés 5 akadálya (HVG, 2009)
Glenn Parker – Robert Hoffman: A tökéletes megbeszélés (HVG, 2011)

 • Rendszeresen tartunk olyan fórumokat, ahol új tudásunkat, eredményeinket megosztjuk klienseinkkel. (HVG-Workshopok, HR-Fórumok)
 • Saját szakmai fejlesztéseink hazai és nemzetközi környezetben is kitűnően vizsgáztak, pl.: “Az örömteli szervezet” című könyvés modell (saját fejlesztésű kérdőívvel, 50-nél is több szervezet összefoglaló eredményeivel, nemzetközileg is használható, kultúrafüggetlen alkalmazhatósággal).
 • Egyedülálló (tréning-tapasztalatainkat és számos módszert ötvöző) coaching szolgáltatást nyújtunk.
 • A szakmában kivételes tapasztalataink vannak az Önigazgató munkacsoportokkal sikeresen működő szervezetek kialakításának területén.

Aktív szerepet vállalunk a Szervezetfejlesztők Magyarországi Társaságában, és tagja vagyunk a Tréning Kerekasztalnak. E két szervezet etikai kódexét magunkénak valljuk, és munkánk során teljes mértékben követjük.

logo_tanacsadas

Kérdéseit munkatársunk telefonon vagy e-mailben megválaszolja.

Érdeklődöm

Klienseink mondták

MOL CSOPORT

"1999-ben találkoztam először egy Jövőkép építő workshopon a Concordia csapatával. Ez volt az a workshop, ami elindított egy folyamatot, amely során egy nagy, elkényelmesedett magyar szocialista vállalat alakult át versenyképes, dinamikusan fejlődő, sikeres nemzetközi vállalattá.
2001-ben már, mint az egyik főszereplője lehettem részese a következő történelmi workshopoknak. A „Hogyan csökkentsük le készleteinket 700 ezer tonnára”, ma már legendássá vált, mert szintén mérföldkőnek számít a kőolaj-feldolgozás és értékesítés területén a teljes vállalati optimumot megvalósító szervezeti működés kialakításában.
2008-ban pedig már felső vezetőként nem volt kérdés, hogy amikor egy több ezer fős szervezet átalakításáról, mondernizálásáról, jövőképének megfogalmazásáról döntöttünk, hogy ezt csak Lövey Imrével és a Concordia csapatával tudtuk elképzelni. És még ekkor is kaptunk újat. Az általuk kidolgozott Egészséges szervezet elmélet és a hozzá tartozó kérdőív óriási segítséget jelentett nemcsak abban, hogy lemértük hol is tart a szervezet, de abban is, hogy a kollégák jelentős része azonnal megértette a változás és változtatás szükségességét…
…sose akartak csak csinálni dolgokat, mindig meg akartak csinálni valamit…és ezt ma is profi módon teszik…"

Kelemen Béla

Finomítás igazgató

Főbb ügyfeleink

 • pa_mol
 • pa_sanmina
 • pa_kh2
 • pa_bert
 • pa_richter
 • benteler
 • Audi
 • Mvm
 • Gls
 • Mercedes