content/slider/image.jpg

Egyszerűen: VEZETNI! Nyílt program 2018 október 3-5.

„Vezetőnek lenni alapvetően egy teljesen új gondolkodásmódot jelent. Többé már nem azon jár az eszed állandóan, hogy „Hogyan tűnjek ki?” hanem azon, hogy: Hogyan segíthetek az embereimnek, hogy jobban végezhessék a munkájukat?”

Jack Welch

Képzésünket a fenti mottó vezérli. Tudjuk, hogy megfelelő vezetői szemlélettel, ehhez illeszkedő technikák tudatos használatával eredményesebbek lesznek a vezetők, mert motiváltabbá és hatékonyabbá válnak a munkatársak is.

A vezetés szakma!

A szakmát el lehet sajátítani, majd tudatos, türelmes gyakorlással lehet mesterfokon művelni. Ezt elősegítendő hirdetjük meg vezetői alapképzésünket.

Célunk: Egyszerűen, mégis komplexen, s meggyőzően, a beosztottak igényeivel összekapcsolva láttatni a vezető feladatait, és módot adni ezek gyakorlására.

Amit kínálunk, avagy milyen kompetenciákat fejlesztünk?

 • Vezetői attitűd felvállalása, azaz azonosulás azzal a látásmóddal, hogy a vezetés szakma, és az eredményes vezetői munkához szükséges a vezetői szerep elfogadása, az abból származó elvárások ismerete és elfogadása;
 • Vezetői szemlélet és a kapcsolódó technikák tudatos alkalmazása, a támogató vezetői stílus megalapozása és elsajátítása a belső motiváció fejlesztése céljából;
 • Önismeret, a saját erőforrások, jellemző kommunikációs és társas kapcsolódási módok megismerése, fejlesztése, annak tudatosítása, hogy viselkedésünk milyen hatással van másokra;
 • Vezetői kommunikáció, és általában is a kommunikációs törvényszerűségek ismerete, az asszertív kommunikáció, és az önprezentáció képességének fejlesztése;
 • Hatékony csapatok építése: együttműködésfejlesztés és konfliktuskezelés a csoporton belül a megfelelő stratégiák kiválasztásával, törekedve a nyertes-nyertes megoldásra, és építve a viselkedésbeli különbségekre...

A program főbb témakörei:

Fókuszban a vezetői teendők a belső motiváció kialakításában: egy alapmodellben a teendők és technikák, a szükséges skill-ekkel. Szó lesz a legfontosabb vezetési modellekről, és azokra építjük a legújabb megközelítéseket, technikákat.

Mit kapnak a résztvevők?

A résztvevők komplex képet kapnak a vezetés fő aspektusairól és azok miértjeiről.

Képesek lesznek:

 • tudatosabb vezetővé válva alkalmazni a befolyás gyakorlásának technikáit és élni azok lehetőségeivel;
 • döntéseik jobb elfogadtatására, testreszabottabb motiválásra, munkatársaik eredményesebb fejlesztésére;
 • a csapatuk hatékonyságának fokozására, a konfliktusok produktívabb kezelésére, jobb munkahelyi légkör kialakítására, ezáltal munkatársaik biztosabb megtartására.

Összességében elviszik magukkal azt a tudatot, hogy vezetni nem ördöngösség, hanem ismeretek, készségek, és főleg attitűd kérdése, melyek birtoklása elsősorban rajtuk múlik!

Akiknek leginkább ajánljuk:

 • aki tudni akar az „alapokról”, és a mai, „divatos irányzatokról” (röviden), mert itt meg lehet kérdezni;
 • kkv-k elsőszámú vezetőinek, és nagyobb szervezetek 2-3. vezetői szintjének;
 • “szakemberekből lett vezetőknek”;
 • felsőoktatásból nemrég kikerült “fiatal vezetőknek”, akik most készülnek egy csapatot vezetni;
 • “tréningjárt”, gyakorlott vezetőknek, akik szeretnék tudásukat frissíteni, még inkább tudatossá tenni;
 • akik szívesen kicserélik tapasztalataikat a más cégektől, más szektorból érkezőkkel.

Olyan szervezetek számára ideális megoldás lehet, ahol nem áll rendelkezésre megfelelő létszám egy vállalati kurzus beindítására.

A program specialitásai:

A tréning előtt mód van egy kérdőíves felmérésre a résztvevő vezető munkatársai körében, melynek eredménye jó alap a fejlesztéshez;

A leendő résztvevők a tervezett tematikus kereten belül a tréning előtt és a tréning során is alakíthatják a programot, hogy az valóban a képzési igényeknek feleljen meg.

Az alapozó programot követően érdeklődés esetén újabb programot indítunk a megszerzett ismeretek elmélyítésére, bővítésére.

Időtartam: 3 nap

Időpont: 2018. október 3-5

Jelentkezési határidő: 2018.szeptember 17.

Újdonság: a programot - külön csoportokban - meghirdetjük a közigazgatásban működő szervezetek számára is!

Helyszín: Benczúr Hotel Budapest

Képzési díj:  190.000 Ft + Áfa / fő

(A részvételi díj magában foglalja a kávészüneteket, de nem tartalmazza a szállás és az étkezés további költségeit)

Kedvezmények: SzMT-tagoknak: 20%; amennyiben többen jönnek egy cégtől: 10%.

A férőhelyek függvényében szívesen fogadjuk egyetemi hallgatók jelentkezését is, 50% kedvezménnyel.

Amennyiben érdekli a képzés, kérjük, hogy a eszatmar@concordia-od.hu címen jelezze részvételi szándékát! További információ ugyanitt, illetve telefonon:

Szatmár Enikő :(+36) 70 575-0421

A jelentkezési lapot itt tudja letölteni!

Kérjük kitöltve, aláírva küldje el számunkra postán vagy szkennelve.

(A csoport maximális létszáma: 12 fő. A létszám korlátozott volta miatt a részvételt a jelentkezések sorrendjében tudjuk elfogadni!)

A programot vezeti: Lánczi Judit, vezető tanácsadó, tréner, coachlogo_tanacsadas

Kérdéseit munkatársunk telefonon vagy e-mailben megválaszolja.

Érdeklődöm

Klienseink mondták

CONTINENTAL AUTOMOTIVE HUNGARY KFT.

"2013. augusztus végén jelentettük be Budapesten hivatalosan is, hogy szeptembertől új megbízatást kaptam Németországban. Visszatekintve az elmúlt hat és fél évre számos kiváló eredményt sikerült elérnünk a budapesti gyárban. Különösen a Himalaya projektre vagyok rendkívül büszke. A Concordia támogatásával közösen létrehoztunk egy új szervezeti kultúra- és vezetőfejlesztési programot annak érdekében, hogy továbbfejlődésünket biztosítsuk és megtanuljuk, hogyan lehet eredményesebben együttműködni mind csapaton belül, mind más gyáregységekkel illetve központi területekkel karöltve. Itt jelentős fejlődés tapasztalható a 2011-es projektindítás óta, amely megmutatkozik a mindennapi munkánkban is."

Luc Quisthoudt

Gyárigazgató

Főbb ügyfeleink

 • pa_mol
 • pa_sanmina
 • pa_kh2
 • pa_bert
 • pa_richter
 • benteler
 • Audi
 • Mvm
 • Gls
 • Mercedes